Carta de Madrid en català.

El model de societat que volem, per a una genuïna democràcia social, econòmica i política.

La culpa de la desocupació no la tenen els aturats. El relat de l’expiació és un artifici de l’austeritat per debilitar la teu justa aspiració de ser rescatat.

L’atur, la pèrdua de drets i el desmantellament de l’estat social són el resultat de les polítiques de rigor que els assasins socials fan en els parlaments. Amb un mercat lliure, ells són més forts i tu més feble.

A Europea combaten dues visions de la societat i el futur. Nosaltres estem al costat de la plena ocupació, la intervenció estatal i les polítiques económiques orientades a l’interès públic i la felicitat social.

A Madrid activistes de MMT espanyols i italians van delimitar el front de batalla col·locánt-se en defensa del progrñes i de la colectivitat. Així neix la Carta de Madrid. Si està d’acord amb el seu contingut, signeu-la!

L’única manera d’eliminar les formes de treball degradants és garantizar sempre al treballador una alternativa digna, expulsant així del mercat les ofertes de treball que no compleixen amb els estàndars mínims.     EL PLÀ D’OCUPACIÓ DE TRANSICIÓ
    ACCÉS UNIVERSAL A ​​L’OCUPACIÓ DIGNE Asfixiar l’economia amb l’objectiu de crear un exèrcit de desocupats en competència amb els quals treballen serveix per evitar la verticalització de l’conflicte promovent la lluita horitzontal entre els pobres.
L’estat ha de posar-se de part de el 99% de la població perquè tothom tingui accés a oportunitats, seguretat i progrés. Només el creador en règim de monopoli de la divisa pot garantir això, mai el sector privat.     L’ESTAT COM ARQUITECTE DEL FUTUR
    LA FELICITAT SOCIAL COM FI ECONÒMIC L’austeritat obliga els que viuen del seu propi treball a patir la seva pròpia vida en lloc de conduir-la. Els assassins socials saben que si no pots triar tu ets més feble. Pretenem que les polítiques econòmiques estiguin orientades a l’interès públic, és a dir, a tots nosaltres, sempre garantint una alternativa digna.
El mercat no és una entitat màgica, sinó una construcció social. Com a tal, pot ser d’interès general o en interès de l’oligarquia. L’austeritat és la política econòmica que, a l’crear atur, consolida el poder de les oligarquies. La TMM és l’eina científica que desmunta l’austeritat.     EL MERCAT ÉS UNA CONSTRUCCIÓ SOCIAL ESTATAL 
    EL SALT IDEOLÒGIC El relat d’austeritat es crea artificialment perquè mirem a qualsevol altra banda, excepte a la causa. Alcem la vista. Necessitem pensar en solucions d’ampli abast. La lluita per la plena ocupació és el que més temen.
Són els que es sentin a la taula de les comissions, tant a Brussel·les com en els parlaments nacionals. Consoliden la relació de forces econòmiques a través de la desocupació. Són assassins socials. Culpen de la desocupació als aturats i creen un relat de l’expiació per debilitar el nostre just desig de rescat.       LA PLAGA

Signa la carta:

    La RED MMT, d’acord amb la Llei Orgánica 15/1999, de Protecció de dades de caràcter personal, informa que les sevs dades s’integraran en un fitxer de que es responsable la RED MMT i que els utilitzarà per elevar una petició al Congrès dels Diputats en favor d’una proposta de treball garantit així com mantener-vos informat/da de llur actividats. Pot exercitar els drets d’accés, rectificació, cancelació i oposició dirigint-se a la RED MMT, Ter 22-B, chalet 61, 28670 Villaviciosa de Odón (Madrid) redmmt.info@redmmt.es.